Waarom fruitmanden laten leveren op kantoor?

Fruitmand op kantoor

Vers fruit laten leveren op kantoor zit in de lift. De levering wordt gedaan door externe dienstverleners gespecialiseerd in de productie van fruitmanden. Manden zijn in verschillende maten beschikbaar. En de samenstelling van het fruit kan variĆ«ren: seizoensgebonden, een exotische mix, bioproducten,… Bent u op zoek naar een wekelijkse, maandelijkse of eenmalige levering? Alles kan aangepast worden aan de behoeften van uw bedrijf.

Het eerste voordeel van een fruitlevering is dat u uw personeel verse en gezonde producten kunt aanbieden. Maar ook als bedrijf zijn er een heleboel voordelen aan het leveren van fruitmanden.

šŸ“ Fruitmand op maat šŸ“

Benieuwd of een fruitmand iets is voor uw bedrijf? Vraag gratis offertes aan voor een fruitlevering op maat en vergelijk vrijblijvend.

šŸ‘‰ Gratis offertes ontvangen

Fruit is goed voor de gezondheid

Vitaminen, hydratatie, laag in calorieĆ«n,… Door fruit aan te bieden op kantoor draagt u bij tot een goede gezondheid van uw werknemers, wat leidt tot minder ziekteverzuim.

Betere werksfeer

Werknemers krijgen de kans om bij te praten. Een samenkomst rond een fruitmand is immers gezonder dan een samenkomst rond een koffiemachine

Hogere productiviteit

Fruit verhoogt de energie en concentratie, waardoor uw personeel beter zal kunnen werken.

Lage kostprijs

Van de prijs hoeft u alvast niet wakker te liggen. Fruitmanden zijn namelijk 100% fiscaal aftrekbaar omdat ze beschouwd worden als een sociaal voordeel.

Levering

Een fruitmand wordt bij u op kantoor geleverd en moet u dus niet zelf gaan ophalen. Een eenvoudige, snelle en handige manier om steeds vers fruit op kantoor te hebben.

Het imago van uw bedrijf

Vers fruit op kantoor wordt zeker geapprecieerd door uw personeel en bezoekers. Het zal uw bedrijf een gezond en positief imago geven.

Fruit op maat

Graag meer bananen? Grote of kleine mand? Wekelijkse of maandelijkse levering? Er is een legio aan mogelijkheden qua samenstelling, grootte en regelmaat om vers fruit op kantoor te ontvangen.

Wilt u ook graag vers fruit op kantoor aanbieden aan uw werknemers? Vul dan hieronder uw aanvraag in en ontvang verschillende offertes.